2014. április 9., szerda

Pszichológiai gyógyítások


Akusztikus holo-transszal (azaz zenehallgatással). Ezek meditációs forgatókönyv sablonok, melyeket a Saját Történeted tölt meg tartalommal. Érdemes nyugalomban (esetleg félálomban) hallgatni.


Átoktörés


Összeillesztve a monolite sorozattal, ám önálló elemként is futó holo-program.








Pozíciókorrekció


Sokan nem érzik ott a helyüket, ahol vannak. Nem feltétlen a teret értve ez alatt. Itt egy holo-program, ami mutat egy Saját Utat a Boldogságod felé. Lehet, csak a tudatpozíciódat kell korrigálnod és hirtelen minden megváltozik!







Hangulatjavítás


Ez a zenei meditációban átadott holo-program kicsit belenyúl az időbe is. Célja az, hogy segítsen rögzíteni a tudatodat az Ideális Jövődnek egy olyan pontjához, ami felé már bátran elindulhatsz.

Ha sokat hallgatod, másoknak segítesz be. Ha pont annyit hallgatod és pont akkor, tudsz új íveket találni.

A hangulat is egy program, amit be lehet állítani! Különben mások állítgatják, ha Te olyan dolgokat tartasz fontosnak, amik nem azok.









Egyéni karma harmonizálás


Karma alatt mindenki az egyéni karmát érti elsőre. Ilyenről azonban az angyalok is csak most hallottak először, úgyhogy érdemes minél előbb elvégezni ezt a meditációt. Eddig a csoportkarmán belül, aki kapja, marja alapon zajlott ennek a gyakorlatba való átültetése, mintha attól függött volna, ki kapja be a pikk dámát.

Ez a zenei holo-program tartalmaz még egy Új Napsütés nevű betétet, amit azok mindenképp megkapnak, akik kiérdemelték.