2014. április 9., szerda

A monolite sorozat



Ez a holo guitar oldal azért készült, hogy bizonyos emberek újra tudják építeni a személyiségüket.

Ezek az emberek rendkívül magasan tartják tudatpozíciójukat (főképp a szintetikus drogok használóit értem ez alatt), ám a személyiségükkel ezt a fejlődést nem tudják kezelni.

Ahhoz, hogy egy ideális-optimális állást felvehessenek, egymáshoz kell(ene) hangolni a kettőt. Mivel erre közülük csak kevesen képesek, itt van egy 2012-őre készült Menekülőkapu. A 2012-t nem feltétlen 3D-ben kell érteni, vagyis utána is működhet, ám elegánsabb még előtte. Ha valaki utána jön vissza a Játékba, abban kell, hogy legyen valami hajlítás.

Akik ezen végigmennek, nulláról kezdik felépíteni a személyiségüket, ennek támogatására készült ez az Oldal. Holo-transz programokkal végigkísér az Úton, vagyis ezzel a sorozattal le tudod Magadnak programozni a hogyant. A mit már a Te dolgod.

Mondanom sem kell, ez ezo18 O, vagyis aki a nem tudásból eredő félreértésekbe esik (mondjuk a saját szintjével kapcsolatban), az könnyen beleőrülhet, hisz ezt meghallgatni egy dolog, utána fognak elindulni az Események. Hisz a Valóságot az Agyad vetíti Magadnak és épp most küldtél be Neki egy holo-transz programsort az emberi fül porton keresztül. Az agyad értelmezi, ekkor az Angyalod is képben lesz, a Felettes Éned pedig felszabadul. Ha azt látja, ezt még meg lehet Veled csinálni, ketten megcsináljátok. Ha azt látja, hogy nem, akkor hasznossá tesz Téged más frekvenciákon. Te megőrülsz, ekkor olyanná válasz, mint egy nagyteljesítményű adótorony.


Amikor közelebb jövök, kiteszek ide egy anyagot, hogy érezzétek a tudatfrekvenciák közötti különbséget. A variations tarot volt a v2 verzió, itt van a v3:






A monolite sorozat 11 betétből áll, itt kicsit lejjebb a bal oldalon az Újabb bejegyzés linkre kattintva tudsz sorban haladni. A sorban, egymás után meghallgatás azonban nem ajánlott, csak azoknak, akik agya igen felkészült ezeknek a programoknak a tárolására és képes automatikusan kezelni őket. Különben amikor úgy érzed visszatérsz és akkor mész neki a következő betétnek, amikor már készen állsz a következő meditációs forgatókönyved befogadására. A 12. betét Te Magad vagy!



Kapcsolódó linkek:
http://racionalisezoteria.blogspot.com/2014/04/holotransz.html
http://racionalisezoteria.blogspot.com/2014/04/pszichologiai-gyogyitasok.html
http://racionalisezoteria.blogspot.com/2014/04/variations-tarot.html