2014. április 1., kedd

Elméleti Mágia III.




Első teendők


1. Odahelyezed a Tudatod egy pillanatra az ideális jövődnek abba a Pontjába, ahol már legyőzted a Félelmet és készen állsz arra, hogy továbblépj

2. Elrendezed úgy az életed, hogy legyen stabil bevételed (vagy elég pénzed) akkor is, ha évekig kell valahol meditálnod

3. Megkezded a 'dolgok fontosságát átértékelni Magadban', vagyis újrakalibrálod az Értékrended

4. Megszabadulsz minden olyan külsõ hatástól, ami visszarántana Téged a Színpadra (kezdve a mobiltelefonoddal)

5. Amikor odaérkezel abba a Pontba, amit az 1. pontban kijelöltél, már készen állsz arra is, hogy tudd kezelni a Hatalmat és a Világosságot, ekkor tettél meg minden tőled telhetőt, hogy biztonságos legyen az Utad.





Önmagunk átprogramozása
KÜLSÕ HATÁSOKTÓL FÜGGETLENEDÉS

Önmagunk átprogramozására két fõ okból van szükségünk:
1. Nem tudunk azonosulni azzal az értékrenddel, ami szerint élnünk kellene
2. Függetleníteni kívánjuk magunkat mások velünk kapcsolatos szándékaitól

Átprogramozás elmélete
Mindenkiben van alap-idegesség. Ha ülsz és elkezd finoman rezegni a lábad, azt az ütemet tudod vele felvenni, ami a folyamatos vibrálás fõ ritmusát adja, ami Benned duruzsol. A duruzsolás fõ oka az, hogy eltávolodtál az 'elõre megálmodott utadtól' és ez egyre nagyobb vibrálást okoz. Ez a vibrálás idegesség és mindenféle olyan rigolyák képében jelentkeznek, amiknek az okát Te sem tudod. Céljuk, hogy valamerre tereljenek vagy ne engedjenek oda.
Mivel a médiából és mindenhonnan áradnak ránk mindenféle hatások, ezek reakcióba kerülnek az energiarendszereddel és a kétféle értékrend összekeveredik. Mivel az idegen értékrendek - az elemzések után - sok tekintetben a várakozás alatt szerepeltek, mindenki kénytelen visszaállítani magában a dolgok fontosságának rendjét, aki komolyan akarja venni önmaga meggyógyítását. A civilizációs stressz okozta réseken (valamibõl meg kell élni) behatoló idegen szándékokat nem feltétlen kell mindenestül elvetnünk, ám kell hozzá mély intellektus, hogy kiszûrjük és hozzáigazítsuk a Miénkhez, ezáltal erõsítve azt. Különben azzal a veszéllyel nézünk szembe, hogy a nálunk primitívebb szándékok és világrend eluralkodhatnak rajtunk úgy, hogy egy idõ után azt tekintjük természetesnek.

Átprogramozás gyakorlata
1. Teremtsd meg egy hosszabb meditációs idõszak civilizációs feltételeit
2. Szerezd be a hozzá szükséges dolgokat, amik bizalmadat élvezik
3. Kezdj el gondolkodni a világról :: a jelenlegi fontossági sorrendedben hozd elõ sorban a témákat és döntsd el, mi mennyire lényeges TÉNYLEGESEN/VALÓJÁBAN neked, majd lépj tovább a következõ témára :: hagyd hogy ezek leülepedjenek, mert akkortól stabilizálódtak az új helyükön

Átprogramozás sikere
Minden programozás akkor sikeres, ha rátalálsz a mélyben valaminek a gyökérokára. A gyökérokokat valamilyen téves értelmezés okozza, ami aztán akár teljesen más jellegû problémák zömét indíthatják el. Az egyik leggyakoribb gyökérok a halálfélelem vagy a különbözõ civilizációs stressz okozta félelmek.
Ha egy gyökérokot felszámolunk, megszûnik egy vibrációforrás abban a zenebonában, ami mozgatja a lábunkban az ideget, ha még emlékszünk a hasonlatunkra az írásblokk elején.